Alumnitoiminta

Hei sinä valmistunut communicalainen, tervetuloa Communican alumniksi!

Communica ry on vihdoin käynnistänyt alumnitoiminnan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mikä ihmeen alumni?

Alumnit ovat henkilöitä, jotka ovat suorittaneet tutkinnon ja siten valmistuneet oppilaitoksesta. Communican alumneja ovat siis kaikki ne, jotka ovat suorittaneet Oulun yliopistossa kandin ja/tai maisterin tutkinnon logopediasta. Olitpa sitten vielä maisterivaiheen opiskelija tai valmistunut jo vuosikymmeniä sitten, olet tärkeä osa communicalaisten yhteisöä

Communican alumnirekisteriin liittyminen

Voit liittyä Communican alumnirekisteriin täyttämällä tämän lomakkeen tai ottamalla yhteyttä Communican alumnivastaavaan communica.alumnivastaava@gmail.com. Liittymällä Communican alumnirekisteriin saat tietoa Communican kuulumisista ja sinua, alumnia, koskevista tapahtumista!

Alumnitoiminta käytännössä

Toivomme, että Communican alumnitoiminnasta voisi tulevaisuudessa olla hyötyä niin nykyisille opiskelijoille, alumneille kuin myös koko logopedian alalle. Haluamme järjestää opiskelijoiden ja alumnien yhteisiä tapahtumia ja tarjota mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Toimintamme on vielä käynnistymisvaiheessa, joten otamme enemmän kuin mielellämme vastaan ideoita alumnitoimintaamme varten. Voit kysyä lisätietoja alumnitoiminnasta ja antaa ideoita ottamalla yhteyttä Communican alumnivastaavaan: communica.alumnivastaava@gmail.com.

Jos kuulut Facebookiin ja haluat saada sen kautta kutsuja Communican alumnitapahtumiin ja lisää tietoa Communican kuulumisista, liity Communican alumnit -ryhmään. Ryhmään pääset syöttämällä “Communican alumnit” hakuikkunaan ja pyytämällä suljettuun ryhmään pääsemistä. Myös muiden Communican sosiaalisen median kanavien seuraaminen on hyvä keino pysyä mukana communicalaisten menossa. Instagramista löydät meidät nimellä ”communica_ry ” ja Facebookista ”Communica ry”.

______________

Olethan huomannut, että myös Oulun yliopistolla on alumnitoimintaa? Lisätietoja yliopiston alumnitoiminnasta ja ohjeet alumniverkostoon liittymiseen löydät seuraavasta osoitteesta: https://www.oulu.fi/yliopisto/alumni