Jäseneksi liittyminen

Communica ry:n jäsenmaksu maksetaan kerran opiskelujen alussa.  Tämän jäsenmaksun avulla pääset nauttimaan communicalaisille suunnatuista eduista. Jäsenmaksu on 45 euroa ja se maksetaan kertaluonteisesti opintojen alussa. Jäsenmaksu kerätään kattamaan Communica ry:n jäsenelle suunnattuja etuja. Mihin jäsenmaksusta saadut tulot käytetään?

  • Tärkein käyttökohde on välinevarasto. Välinevarastoa ylläpidetään ja uusitaan jäsenmaksutuloilla. Jäsenmaksun maksettuasi saat oikeuden käyttää välinevaraston materiaaleja: säästät rahaa kun sinun ei tarvitse itse ostaa pelejä ja materiaaleja, joita käytät harjoitteluissa ja terapioissa!
  • Heti alussa monille hyvin tärkeä asia eli opiskelijahaalareiden saanti on osa jäsenmaksun etuja. Hallitus tilaa fukseille haalarit, jotka saatte heti käyttöönne niiden saavuttua.
  • Jäsenmaksutulot mahdollistavat myös monet kivat, huisin hauskat ja hyödylliset tapahtumat, joita opiskelijoidemme etua ja viihtyvyyttä ajava Communica ry järjestää jäsenistölleen lukuvuoden aikana. Tällaisia tapahtumia ovat mm. fuksisuunnistus, laskiainen sekä erilaiset saunaillat, illanvietot ja liikuntatapahtumat. Myös esimerkiksi erilaisten terapiavinkkituokioiden ja palautepäivien järjestäminen mahdollistuu jäsenmaksujen myötä.
  • Kiltahuoneen kahvi, tee, sokeri ja maito hankitaan jäsenmaksuilla. Jokaisella Communican jäsenellä on siis oikeus kahvitella kiltahuoneella jäsenmaksun maksettuaan edullisesti.
  • Jäsenmaksun maksettuasi voit liittyä ainejärjestömme Communican sähköpostilistalle (communicalaiset(at)lists.oulu.fi). Listan kautta saat tärkeää tietoa erilaisista opiskeluun liittyvistä asioista. Voit liittyä listalle heti jäsenmaksun maksettuasi. Listaan pystyy liittymään täältä: Communicalaisten sähköpostilistalle ilmottautuminen
  • Pääset myös jäsenmaksun maksettuasi seuraamaan Communica ry:n kokouksia, jotka ovat avoimia kaikille jäsenille.
  • Communican jäsenyyteen kuuluu myös yhdessä yhteisistä tiloistamme huolehtiminen näin ollen muunmuassa fuksit siivoavat kiltahuonetta, kakkoset välinvarastoa ja kolmoset huolehtivat abipäivistä. Nämä ovat kuitenkin nopeita puuhia, joita kun isolla porukalla tehdään vaativat jokaiselta 1-2 kertaa vuodessa pientä huomiota eli aika pieni vastuu siihen nähden mitä hyödymme jäsenyydestä koko opiskelujen ajan.

Jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun Communica ry:n tilille FI52 5741 3620 5641 27. Kirjoita viestikenttään nimi + jäsenmaksu. Maksamalla maksun oikeutat nimesi julkaistavaksi Communica ry:n jäsenrekisteriin. Jäsenrekisteriin ei pääse kukaan ulkopuolinen taho käsiksi. Tietoja säilytetään rekisterissä 6 vuotta, jonka jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti, mikäli jäsenrekisterin ylläpitäjälle ei toisin ilmoiteta. Lisätietoja rekisterin ylläpidosta saat lukemalla Communica ry:n rekisteri- ja tietosuojaselosteen.