HELMIKUU 2016

Kuukausitiedote helmikuu 2016

Ihanaa helmikuun alkua! Tässä tämän kuun ilmoitusasioita:

Communica on taas mukana Humanistisen killan ainejärjestömarkkinoilla Humuksessa maanantaina 8.2. klo 10-14. Tarjolla on eri humanististen kiltojen haalarimerkkejä, joten tässä on oiva tilaisuus täydentää merkkivarastojasi!

Communica ry tarjoaa jälleen laskiaispullaa jäsenilleen ja logopedian (ja fonetiikan) laitoksen henkilökunnalle laskiaistiistaina. Lisäksi hallitus on taas perinteiden mukaan sponsoroinut laskiaisen Reikunmäen mäenlaskukisaan yhden fuksijoukkueen, joten kaikki joukolla kannustamaan Syöksysopulit-joukkue (ja muut mahdolliset kisaan osallistuvat Communican joukkueet) voittoon! Kisa käydään Raksilassa Reikunmäellä klo 13.30 alkaen.

Järjestämme Communicalaisten oman Afrikka-teemaillan 24.2. Liikunta- ja kulttuurivastaavamme on suunnitellut ohjelmaan kaikenlaista hauskaa Afrikka-teemaista tekemistä ja syömistä. Lämpimästi toivotamme kaikki jäsenemme tervetulleiksi!

Communicafén ilmoitustaululle tulee jatkossa ilmoitus Communican hallituksen seuraavasta kokouksesta ja lista siellä käsiteltävistä aiheista. Näin jäsenistö pysyy paremmin perillä hallituksen toiminnasta ja voi kertoa omia ehdotuksiaan/mielipiteitään käsittelyyn tulossa olevista aiheista.

Ainejärjestölehtemme Putero etsii taas kevätnumeroonsa kirjoittajia. Kirjoittaaksesi Puteroon sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan tarkoitus on tehdä mukavaa ja/tai informatiivista luettavaa rennolla asenteella. Aihe on vapaa, voit kirjoittaa vaikka omakohtaisista kokemuksistasi jostakin tapahtumasta, tehdä vapaamuotoisen gallupin tai mitä tahansa muuta, mitä keksitkin. Jos olet kiinnostunut tekemään jutun, laita viestiä puheenjohtajallemme osoitteeseen communica.pj@gmail.com .

Välinevaraston siivousvuorot on jaettu 2. vuosikurssille ja ne ovat alkaneet toissaviikolla. Vuorolistat löytyvät vanhasta välinevarastosta.

Communican nettisivujen Communicafé-osiota on uudistettu. Sieltä löytyy nyt yleisiä ohjeita Communicafén käyttäjille.

Mukavaa helmikuuta kaikille! 🙂