MAALIS- JA HUHTIKUU 2016

Kuukausitiedote maalis- ja huhtikuu 2016

Tässäpä tiedotusasioita:

Yhteistyökumppanimme järjestävät rennot vapputapaamiset logopedian opiskelijoille perjantaina 29.4. Contextia ja Evantia järjestävät vappubrunssin klo 11-13.30 (brunssin ilmoittautuminen on sulkeutunut). Heti perään, klo 13-15 Tutoris tarjoaa Reinilässä vappuskumpat, pientä purtavaa, sekä mukavaa ohjelmaa skabailun merkeissä. Tutoriksen vappuskumpalle sisäänpääsy logopedian opiskelijahaalareilla ilman ennakkoilmoittautumista.

Perjantaina 29.4. on myös SIK:n ja Communican Wappusauna. Tiedossa on kaljafrisbeetä, ultimate-turnaus ja lapsuuden pihaleikkejä Rauhalan pihapiirissä (tai vaihtoehtoisesti rentoa istuskelua ja jutustelua). Siitä jatkamme Mannenkadun saunalle, tarjolla on myös pientä purtavaa!

Kehittämispäivä on 12.5. klo 12-17 salissa HU205. Kehittämispäivässä käymme yhdessä läpi Webropol-kyselyssä esille tulleita teemoja. Tämän jälkeen Communica järjestää mukavaa yhteistä tekemistä ulkona tai sisällä sään mukaan.

Hallitusnaamasto 2016 on ilmestynyt! Se tuodaan tänään Communicafén seinälle ja löytyy myös täältä.

Putero 1/2016 on ilmestynyt! Ainejärjestölehtemme Putero löytyy Communica ry:n facebookista ja nettisivuilta. Se on luettavissa myös painettuna versiona Communicaféssa tästä päivästä lähtien. Huomaattehan kuitenkin, että niitä on tänä vuonna painettu vain kaksi kappaletta, joten niitä ei ole tarkoitettu kotiin vietäväksi.

Muistutuksena: Logopedian tämän vuoden viimeinen maanantaiseminaari järjestetään 6.6. Maanantaiseminaarit ovat kaikille opiskelijoillemme (jo fuksista lähtien) tarkoitettuja tapahtumia, joissa käsitellään oppiaineemme ajankohtaisia aiheita. Tämän kevään aiheet löytyvät Oulun yliopiston logopedian nettisivuilta ja logopedian käytävän ovesta.

Oppiainetoimikunnan kokousmuistiot ovat kaikille logopedian opiskelijoille nähtävissä Optiman infot-kansion oppiainetoimikuntaosiossa. Sieltä voi siis käydä katsomassa mitä asioita oppiainetoimikunnan kokouksissa on käsitelty ja mitä on päätetty. Samassa paikassa, eli kokousmuistiot 2016 kansiossa, on luettavissa myös vastine tulleeseen palautteeseen.

Communicalla on nyt 3 uutta haalarimerkkiä ja vanha leikkivä lapsi ei sammaloidu -merkki on uudistettu samalla entistä ehompaan kuntoon. Merkkejä voi nyt ostaa nyt myös hallituslaisilta Communicafésta tasarahalla. Hinta 3 e/kpl.

Communican vuoden fuksi on valittu perinteisesti Mönttipiknikillä fuksikasteen yhteydessä. Suuret onnittelut Laura Korhoselle vuoden fuksi -tittelistä! Lisäksi Communican joukkue osallistui tänäkin vuonna kirkkovenesoutuihin ja selviytyi maaliin ajassa 9 minuuttia 25 sekuntia. Hienosti soudettu!

Muistutuksena lopuksi vielä kaikille, että Communican kokoukset ovat avoimia jokaiselle Communican jäsenelle. Kokouksiin tai hallituksen jäsenille saa aina tulla kertomaan kaikista opiskeluun liittyvistä ongelmista, jolloin otamme ne käsittelyyn ja viemme eteenpäin.

Ihanaa vapun aikaa kaikille! 🙂