TAMMIKUU 2016

Kuukausitiedote tammikuu 2016

Hei kaikille! Tässäpä tammikuun tiedoteasioita:

Terapiavinkki-tilaisuus järjestetään taas maanantaina 25.1. Tilaisuudessa ylempien vuosikurssien terapioita jo pitäneet ”terapiakonkarimme” pääsevät jakamaan omia vinkkejään ja tsemppejään toisilleen ja erityisesti ensikontaktiterapiansa nyt aloittaville.

Perinteiset Tipuille munaa -bileet järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 16.3. Kaarlenholvissa. Tarkempaa tietoa tapahtumasta tulee lähempänä ajankohtaa!

Communicafén siivousvuorot on nyt jaettu fukseille ja siivousvuorot alkavat pyöriä taas ensiviikosta lähtien. Lista vuoroista löytyy Communicafén kaapin ovesta. Muistattehan kuitata siivouksen kyseiseen listaan!

Communicafén kahvittelijoille huomiona, että kahvinkeittimen yläpuolella on lista, johon pyydämme merkitsemään tukkimiehen kirjanpidolla aina merkin, kun avaatte uuden maitopurkin tai kahvipaketin. Tämä auttaa menekin kirjanpidossa.

Communicaféssa voi nyt laminoida myös A3-koossa! A3-kokoiset laminointitaskut tulevat pian myyntiin hintaan 80 snt/kpl. Tuttuun tapaan myös A4-kokoisia laminointitaskuja voi ostaa Communicafésta hintaan 40 snt/kpl. Maksu tulee kuitenkin sekä laminointitaskuja että haalarimerkkejä ostettaessa hoitaa ainakin toistaiseksi tasarahalla.

Uusi vuosi on tuonut myös uuden hallituksen tullessaan. Hallituksen uusi kokoonpano on seuraavanlainen:

Puheenjohtaja: Maria Kemppainen
Varapuheenjohtaja & vuosijuhlavastaava: Senni Mäkelä
Sihteeri & sopo: Titvi Tuisku
Talousvastaava: Elina Karjalainen
Kopo: Janita Saastamoinen
Tiedotusvastaava: Erika Pitkänen
Välinevarastovastaava: Aino Pöykkö
Communicafe-vastaava & yleinen tukihenkilö: Piia Kunnari
Fuksivastaava: Anni Heinikoski
Tapahtumavastaavat: Anneli Korhonen & Laura Korhonen
Liikunta- ja kulttuurivastaava: Milla Rasila

Uusia kasvoja hallituksessa on peräti viisi, joten tammikuun loppu käytetään tehokkaasti uusia tehtäviä opetellen sekä hallituskonkarien että OYY:n aktiiviklubin luentojen avustuksella. Oppiainetoimikuntaan hallituksesta valittiin Janita Saastamoinen ja Titvi Tuisku, varajäseneksi Erika Pitkänen.

Humanistisen killan hallituksessa ainejärjestöstämme on tänä vuonna sihteerin pestissä Senni Mäkelä ja SOPO- ja suhdevastaavana Titvi Tuisku.

Tässä kuussa saapuivat myös viimein kovasti kaivatut haalarit fukseillemme!

Mukavaa tammikuun jatkoa kaikille! 🙂