JOULUKUU 2018

-Communica järjestää yhdessa Suman ja Indexin kanssa Mauttomat pikkujoulubileet keskiviikkona 12.12. Pataässässä! Bileet järkätään huone104 -porukan voimin, joten lähdehän mukaan tutustumaan kiltahuonekaverihin. Näihin pikkujoulubileisiin saat pukeutua niin mauttomasti kuin kehtaat ja teeman mukaan parhaiten pukeutuneelle on luvassa palkinto! Linkki fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/193707544903925/

-Communican hallitus vuodelle 2019 valittiin syyskokouksessa. Ensi vuoden puheenjohtaja on Kati Härkonen ja varapuheenjohtajaksi valittiin Hanna Räätäri. Muut hallituksen jäsenet ovat: Kaisa Vähäsalo, Maija-Riikka Koivunen, Hilla Joona, Eerika Kurki, Anna Kivikangas, Anni Kokkonen, Emma Hulkkonen ja Laura Reunanen. Humanistisen killan varsinaiseksi jäseneksi valittiin Anni Kokkonen ja varajäseneksi Emma Hulkkonen. Hallituksen toimintaan lähti lisäksi mukaan mukavasti toimihenkilöitä.

-Essoten järjestämä illanvietto järjestetään 13.12. klo 16.00 eteenpäin. Kaikki halukkaat pääsivät mukaan,  ilmottautuneille on lähetetty sähköpostia.