MAALISKUU 2018

-Communican palauteboksi muuntuu tänään tekstaripalstaboksiksi! Eli seuraavaan Puteroon tulee tekstaripalsta, johon Communicalaiset saavat lähettää haluamansa viestin, kuten terveiset kaverille, äitille, mummolle tai vaikkapa avautua kandiahdistuksesta tai juorut parhaimmista bileistä. Aihe on siis täysin vapaa, joten eikun kynät sauhumaan! Tekstaripalstaboksi sulkeutuu 30.3.

-Communican Tipuille munaa -bileet on pian täällä, eli keskiviikkona 28.3.! Luvassa on munanmetsästystä ja tarjolla myös drinkkejä opiskelijoille suotuisaan hintaan. Käyhän klikkaamassa itsesi osallistuneeksi ja kutsu kaveritkin mukaan! Tässä linkki facebook-tapahtumaan https://www.facebook.com/events/1025323410952012/

-Communican ja Koneen yllätysurheilupäivä on tulossa lauantaina 7.4. Luvassa on hauskaa urheilumeininkiä hyvässä hengessä. Tulkaahan kaikki katsomaan, mitä ainejärjestöt ovat lajeiksi keksineet! Tapahtuma järjestetään normaalikoulun ala-asteella, josta iltaa voi halutessaan jatkaa Mannensaunalle. Fb-tapahtuma tulossa pian!