TAMMIKUU 2018

-Communican hallitus vuosimallia 2018 järjestäytyi 11.1. ja hallituskausi ollaankin saatu käyntiin kahden ensimmäisen kokouksen merkeissä.

-Välinevarastovastaaville on tehty nyt oma sähköpostiosoite, valinevarastovastaava@gmail.com. Välinevarastoon liittyvissä ongelmatilanteissa saat apua täältä!

-Communicalle on luotu oma käyttäjä Snapchattiin, sitä voit seurata käyttäjänimellä Communica_ry.

-LOL-sitsit ovat tulossa 9.2. yhteistyössä lääketieteen ja opettaopiskelijoiden kanssa, ilmoittautuminen TÄNÄÄN 24.1. klo 12:00! Muistathan, että nopeat syövät hitaat! Lisätietoa saat facebook-tapahtumasta.

-Pestipäivät 25.1. klo 9-15 Linnanmaan kampuksella. Pestipäivät järjestää Oulun yliopiston teknillinen koulutusala, Oulun Teekkarilupi Oy sekä tekniikan opiskelijat. Coronarian pisteen löydät L5-salin edestä! Käyhän nappaamassa itsellesi kesälle hommia!

-Logopedian opiskelijoille suunnatut rekrypäivät ovat 7.-8.2., jolloin pääset tutustumaan meidän alamme yrityksiin. Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.

-Laskiainen on tänä vuonna 13.2., jolloin perinteiset fuksien leipomat laskiaispullat ovat tarjolla Communicafessa. Sen jälkeen päästään kannustamaan fukseja mäenlaskussa ja illalla etkoillaan yhdessä Mannensaunalla ennen illan varsinaisia bileitä.