MAALISKUU 2020

Heippa communicalaiset!
Pimeimmästä talvesta on selvitty, ja kevät kolkuttelee jo ovella! Maaliskuussa on luvassa muun muassa seuraavaa:
Ti 10.3. klo 16: Lautapeli-ilta @ Tellus Stage
Hiihtoloman jälkeisellä viikolla kokoonnutaan pelailemaan lautapelejä Tellukseen. Huomio perheellisille opiskelijoille: myös lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!
La 28.3. Communican ja Koneen urheilupäivä + jatkot
Perinteikäs urheilupäivä koneteekkareiden kanssa järjestetään tällä kertaa Toppilan Ankkurisalissa (Kauppaseurantie 2). Kun on saatu riittävästi hikeä pintaan, onkin hyvä siirtyä  jatkamaan iltaa saunomisen ja yhdessä hengailun merkeissä (jatkopaikka selviää myöhemmin).
To 2.4. Tipuille munaa -bileet @ Kaarlenholvi
Muistakaahan jo nyt merkitä kalentereihinne nämä huhtikuun alussa järjestettävät vuoden munarikkaimmat bileet! Luvassa on pääsiäisteemaisten juomien lisäksi perinteistä munajahtia sekä iloista menoa ja meininkiä. Tänäkin vuonna nopeimmat saavat huippuhienon haalarimerkin, joten pysykäähän kuulolla lipunmyynnistä!
+ Kiitos kaikille, jotka jakoivat ajatuksiaan korkeakoulujen maksuasetukseen liittyen! Ihan mahtavaa, että niin moni kokee asian tärkeäksi. Valmistelemme kannanottoa asiaan.
Rentouttavaa hiihtolomaa & tsemppiä kevään opintojen parissa puurtamiseen! Muistakaahan, että Wabun alkamiseen on enää vain 45 päivää…