Materiaalin varaaminen

Terapiamateriaalien varausjärjestelmä: https://varaa.communica.fi

OHJE VARAUSJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN:

Varausjärjestelmän kautta varataan kaikki terapiavälineet ja testit. Terapiahuoneiden varaus tapahtuu opiskelijasähköpostin kalenterisovelluksen kautta.

Varataksesi välinevaraston materiaalia sinun tulee ensin rekisteröityä varausjärjestelmän käyttäjäksi. Voit rekisteröityä klikkaamalla etusivulla näkyvää ’’Rekisteröidy’’ -kohtaa ja täyttämällä tietosi. On tärkeää, että täytät tietoihisi oikean sähköpostiosoitteesi, sekä etu- että sukunimesi ja puhelinnumerosi. Näin oleellisimmat tietosi näkyvät varauksessasi, ja sinuun saadaan yhteys ongelmatilanteissa. Rekisteröityminen vaatii myös tietosuojaselosteen hyväksymisen. Pistäthän salasanasi talteen, sillä pääkäyttäjällä ei ole mahdollisuutta muokata sinulle uutta salasanaa unohtuneen tilalle. Kun olet rekisteröitynyt, tulee sinun odottaa pääkäyttäjän hyväksyntää. Pääkäyttäjän hyväksyttyä rekisteröitymisesi voit ryhtyä käyttämään varausjärjestelmää.

Varausjärjestelmän käyttö: tarkista aluksi haluamasi materiaalin varaustilanne. Varauksen teet täyttämällä varauksen aloitus- ja lopetusajankohdat muodossa pp-kk-vvvv ja kellonajan tt.mm. Varauksissa onnistuu minuutin päällekkäisyys: jos esimerkiksi sinun varauksesi on 08.00-09.00, seuraavan varaajan varaus voi alkaa jo heti 09.00. Minimivarausaika on 5 minuuttia. Voit selata eri kategorioiden tavaroita, tässä apunasi on hakukenttä. Välinevaraston materiaaleihin on laitettu nimet tarralapuilla, ja materiaalit löytyvät kyseisillä nimillä varausjärjestelmästä. Voit hakea materiaalia sen nimellä tai nimen osalla.

On toivottavaa, että varaukset tehtäisiin kohtuulliseksi ajaksi. Esimerkiksi 45 minuutin terapiakertaa varten kehotamme varaamaan materiaalit enintään yhdeksi tunniksi. Näin mahdollisimman moni pääsee käyttämään materiaaleja.

Välinevarastoon ja varausjärjestelmän käyttöön liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä välinevarastovastaaviin: valinevarastovastaava(at)gmail.com