Syventävä kirjallisuus

Syventävä kirjallisuus -opintojakso koostuu kahdesta tentittävästä kirjasta, jotka opiskelija saa itse valita ja jotka tentitään kaikki samassa (yhdessä) tentissä tiedekuntien  tenttipäivinä. Tentaattorina toimii Elina Niemitalo-Haapola.

Syventävä kirjallisuus on perinteisesti tentitty 5. opiskeluvuoden aikana, mutta sen voi tenttiä heti kun HuK-tutkinto on plakkarissa. Syventävä kirjallisuus on gradun ohella AINOA SUORITUS, joka voi olla TEKEMÄTTÄ ennen loppuharjoittelua, siis käytännössä voit tenttiä syventävän kirjallisuuden vasta loppuharjoittelun jälkeen.

Mitä siis opiskelijan tulee käytännössä tehdä, kun haluaa suorittaa syventävän kirjallisuuden?

Syyskuusta 2017 lähtien kirjallisuusluettelosta valitaan kaksi teosta, jotka tentitään ns. akvaariotenttinä. Akvaariotentistä ja siihen ilmoittautumisesta löydät lisätietoa täältä: http://www.oulu.fi/yliopisto/opiskelu/examinarium

Laita ennen akvaariotenttiin ilmoittautumistasi ilmoitusviesti sähköpostitse Elina Niemitalo-Haapolalle, jossa kerrot suunnittelemasi tenttipäivän ja valitsemasi kirjat. Näin Elina tietää valmistautua tenttikysymysten lähettämiseen. Kirjoja ei tarvitse enää toimittaa Elinalle.

Tarkempaa tietoa asiasta kannattaa kysyä Elina Niemitalo-Haapolalta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s