Uusille opiskelijoille

Lämpimät onnittelut ja tervetuloa opiskelemaan logopediaa Oulun yliopistoon!

Kuten varmasti jo tiedättekin, logopedian jaoksemme on suhteellisen pieni yksikkö. Niinpä sen henkilökunta ja opiskelijat tulevat sinulle varmasti tutuiksi ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Jo ensimmäisenä opiskelupäivänäsi kohtaat kolme 2. vuosikurssin edustajaa. Nämä kolme henkilöä ovat sinun vuosikurssisi pienryhmäohjaajia. Tuttavallisemmin he kulkevat lyhenteellä PRO. Pienryhmäohjaus on opetussuunnitelman mukaista opetusta kaikissa koulutusohjelmissa. Sen tavoitteena on perehdyttää sinut logopedian opintoihin ja yliopistoyhteisöön. Pienryhmäohjaajasi opastavat sinut niin sanotusti talon tavoille, ja heiltä voit aina kysyä mieltäsi askarruttavista asioista.

Heti alkusyksystä pääset tutustumaan myös oman ainejärjestösi Communica ry:n toimintaan ja hallitukseen. Vanhempiin opiskelijoihin on mahdollisuus tutustua lukuvuoden mittaa järjestettävissä tapahtumissa. Me puheterapeutit muodostamme hyvin pienen ammattikunnan, joten on todella tärkeää lyödä viisaat päämme tiiviisti yhteen jo opiskeluaikoina.

Nähdään syksyllä!

Ps. Jos kävit pääsykokeissa, mutta et tänä vuonna päässyt opiskelemaan, älä vaivu epätoivoon: monet meistä ovat saaneet opiskelupaikan toisella tai useammalla yrittämällä. Ehdit tulevan vuoden aikana kerätä monta hyödyllistä kokemusta. Vuoden päästä uusi yritys!